top of page

FREESKI OG SNOWBOARD

Aron sportsklubb Freeski er en gruppe for alle som ønsker å utfolde seg innenfor jibbing i slopestyle og bigair på ski eller snowboard.

Generell informasjon om Freeski

https://www.skiforbundet.no/freeski/

TRENINGSTILBUD SESONGEN 2020 - 2021

Vi har trening hele året utenom skoleferien. Om vinteren tilbyr vi trening i Drammen Skisenter hvor det er bygget park med egen skålheis “Shanty heisen”. På våren og høsten har vi enten barmarkstrening i ballbingen, området rundt Drammen Skisenter eller i skogen. Vi benytter gjerne muligheten til et bad i Gamledammen etter trening. I tillegg bruker vi “grophallen” ved Turnhallen på Strømsø for trening på trampoline.

Gruppen består hovedsakelig av barn og unge i alderen 8 til 18 år men vi har også noen eldre utøvere som fungerer som trenere og deltar i Norgescup.

KONKURRANSER

Alle utøvere kan delta i BuskerudCup som er en lavterskel cup med konkurranser i Drammen og andre deler av Buskerud som Geilo, Kongsberg, Gol, Ål og Vikersund. Utøvere over 14 år kan delta i NorgesCup som arrangeres i Drammen i tillegg til Oslo, Geilo, Trysil, Hafjell og andre steder med aktive klubber.

 

Deltagelse i konkurranse krever lisens. I BuskerudCup kan det løses 1 dag lisens mens i NorgesCup kreves det helårslisens og registrering i FIS

 

Terminliste NorgesCup sesongen 20/21 https://www.skiforbundet.no/freeski/nyhetsarkiv/2020/8/terminliste-sesongen-20202021/

bottom of page