top of page

SYKKELGRUPPA

Vi er først og fremst en klubb for terrengsyklister, men alle er velkomne. Mye av aktiviteten vår skjer i tilknytning til Drammen Skisenter/Aron, men vi bruker også resten av det flotte distriktet vårt som vi er så heldige å ha.

Sykkelgruppa har treninger for barn, ungdom og voksne, se mer detaljer under.

Sykkelgruppa har plass til alt fra konkurransesyklister til den helt ferske syklist. Noe av det vi gjør er konkurransefokusert, men det aller meste handler om å ha det gøy på sykkel ute i naturen.

For løpende informasjon om sykkelgruppa, treningstilbud mv. må man melde seg inn i klubben via mindrett.no og be om å bli medlem i denne fb-gruppen (lukket gruppe).

TRENINGSTILBUD SESONGEN 2023

FOR BARN OG UNGDOM:​

  • Onsdag - terrengtrening for ungdomsgruppa 11+ med varierende oppmøtested (ofte Aron/Drammen skisenter)

  • Torsdag - terrengtrening for barnegruppa 6+ og ungdomsgruppa 11+ med varierende oppmøtested.

  • For mer informasjon om barne- og ungdomsgruppa meld dere inn i denne fb-gruppen

FOR VOKSNE:

  • Tirsdag - stitur for voksne med varierende oppmøtested (innimellom blir det egne teknikktreninger med ekstern kursholder). 

 

Se treningsplanen for detaljer, denne oppdateres løpende gjennom sesongen.

Vi arrangerer også kurs med ulike tema i løpet av sesongen, mer informasjon om dette kommer i medlemsgruppen på facebook.

RITT OG ARRANGEMENTER

Sykkelgruppa arrangerer flere ritt og arrangementer gjennom sesongen. 

ARON OPP:

Aron Opp er et terrengsykkelritt og terrengsykkel må brukes (dvs. ikke noe bukkehorn/CX-style). Rittet er ca. 1,8 kilometer fordelt på 270 høydemeter opp skibakken på grusveier. Stedvis noen skikkelig bratte kneiker.​ Dato for Aron Opp 2023 er ikke bestemt.  

DRAMMENDURO:

DrammEnduro arrangeres 29. juni. All informasjon om rittet ligger her

DrammEnduro er et enduroritt som arrangeres i området rundt Drammen skisenter. Vi arrangerte første gang i 2014. Rittet showcaser hva som gjør Drammensdalen unik som terrengsykkelparadis. Lange nedkjøringer i bølgende terreng, svaberg, furutrær, raske flytstier, noen tekniske seksjoner og mye nydelig utsikt. Vår visjon er at du som rytter skal ha det gøy!

Mer informasjon om ritt og arrangementer legges ut på facebook løpende gjennom sesongen.

bottom of page