top of page

HVORDAN BLI MEDLEM

INNMELDING

1. Gå til: https://minidrett.nif.no/

a. Har du bruker fra før logger du inn og søker medlemskap via bruker

b. Har du ikke bruker fra før oppretter du bruker før du søker medlemskap

2. I "Min idrett" velger du "medlemskap" i menyen, så kan klubben søkes opp med å trykke på "Finn ny klubb". Når Aron Sportsklubb er valgt så velger du gren (brett ski, sykkel) og eventuelt gruppe. Husk at foreldre må meldes inn hvis de ønsker å bli medlem.

3. Når vi har mottatt din innmelding får du faktura på medlemskontingent tilsendt på e-post. Den kommer også i MinIdrett hvis dere ønsker å betale med Vipps eller kort.  Det er viktig at du legger inn korrekt e-postadresse og mobilnummer og oppdaterer dette selv i MinIdrett hvis det forandres senere.

4. Medlemskapet er først gyldig når kontingenten er betalt. 

 

 

UTMELDING

Du må også melde deg ut i "Min idrett" 

 

 

 

Medlemskontingenten er 200 kr for enkeltmedlem og for familier er kontingenten 300 kr. 

 

 

Om "Min idrett"

"Min idrett" er et obligatorisk medlemsregister for alle idrettslag i Norge. Registrer alle familiemedlemmer aktivitet på alpint, snowboard, freeski, langrenn, sykkel mv. Minner om at foreldre/foresatte må selv være medlem for å kunne stemme på årsmøte og være styremedlem. Årsmøte er i slutten av mars. https://www.idrettsforbundet.no/digital/idrettens-id/

 

 

AKTIVITETSKONTIGENTER

Alle kontingenter gjelder fra 1. januar - 31. desember. Melder du deg inn på høsten i en vinteridrett må du betale for inneværende år for så å betale for neste år på nyåret. Medlemskapet er først gyldig når kontingent er betalt. Faktura for aktivitets kontingent sendes på e-post for betaling i bank. Den kommer også i MinIdrett hvis dere ønsker å betale med Vipps eller kort.

 

Priser - oppdatert for sesong 2022/2023:

 

Freeski/ Snowboard: 1500 kroner

 

Skileik & FUN: 500 kroner

 

Alpint: U8 - U10: 1500 kroner

 

Sykkel voksen: 250 kr

 

Sykkel barn: 150 kr

 

For spørsmål angående innmelding og kontingent kan dere ringe til Rolf Erik Moen på 90 40 20 21 

bottom of page